Sommerleiren avviklet med en fornøyd gjeng.

 

 

 

NMK Bergen sin Sommerleir ble en koselig langhelg med, nesten, bra vær hele helgen.

Alle juniorene som deltok, i alder 5 – 18 år, hadde en flott helg med godt fellesskap seg imellom. Samt at det var en like flott gjeng med foresatte som deltok og var tilstede for, og med, de unge. Dette er verdifullt i mange ledd, både for familiene og det totale fellesskapet i vår Motorsportfamilie med tilknytning til Eikås Motorsenter.

Det å kunne nyte idretten sin i fellesskap med flere grener samtidig. Ha felles måltider fra morgen til kveld, og ellers aktiviteter som fotball, sykkelkonkurranser m.m, er en unik mulighet for dem å bli kjent, føle samhold og selvsagt lære seg å ta hensyn til hverandre i en slik setting. Her må alle bidra for at det skal fungere.

NMK Bergen har nå invitert til Sommerleir  de 6 siste årene, og det er like aktuellt i dag som dengang. Det er nærmest et «must» for juniorene, lenge før vi har satt datoen, like sikkert som at de spør etter terminlisten for løp, så spør de etter når Sommerleiren skal være. De som da er ny av sesongen blir fort informert av de øvrige om at : «Til sommeren, da må dere være med på Sommerleiren». Dette gir selvsagt energi til ellers slitne foresatte etter en halvkjørt sesong, og en hektisk høst som kommer. Det gir også foresatte en «avslappet» helg med fellesskap med de øvrige voksne.

Åsane MC Ravn var innom på fredagskvelden og hilste på, de er en stor ressurs i nærmiljøet.Der var kjekt at de tok seg tid til å kjøre innom, og de unge på leiren fikk se at de er der for dem også.

I sum så er det brobyggende for mer enn en generasjon. Derfor er det viktig å ivareta denne, etterhvert, tradisjonen på Eikås Motorsenter.

 

NMK Bergen sier takk for denne gang til leirdeltagerne, og vi snakkes neste sommer !!!

 

Bilder fra Sommerleiren:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Go-kart, Nyheter, Trial. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.