NMK Bergen fører Nicolai Finsås har fått plass i NDC PRO2 klassen i drifting i 2021

Nicolai Kiil Finsås satser fullt i 2021. Han skal kjøre NDC,(Norwegian Drift Championship), og full NM runde i drifting.

NMK Bergen er stolt over at enda en ung lovende fører, før sesongstart 2021, har fått plass i en høyere liga nasjonalt.

I tillegg skal han fortsatt kjøre go-kart, som han har gjort de siste 9 årene. Så 2021 blir en sesong med høy aktivitet for denne unge føreren og teamet hans.

 

Nicolai startet å kjøre go-kart da han fylte 6 år og har siden tilbrakt svært mye tid på Eikås Motorsportsenter, og i garasjen på Hylkje sammen med familien.

Nicolai har deltatt på 18-22 løp i året fra han var 8 år, så det har med andre ord blitt mye kjøring på han. I go-kart har han gjort det veldig bra gjennom de årene han har kjørt, og han vil nok puste konkurrentene godt i nakke også denne sesongen.

NMK Bergen skal ha NM i gokart til sommeren, og der vil Nicolai stå på startstreken. Har masse fine meritter å se tilbake på innen go-kart.

I 2019 sto det til hans store overraskelse en driftebil med hans navn på i garasjen, på selveste julaften. Det er stort for Nicolai å ta over stafettpinnen innen drifting etter pappa Cato, som kjørte i denne grenen i mange år.
Sesongen 2020 ble ikke slik man hadde håpet på grunnet covid 19, men han fikk prøvd seg litt som Norges yngste driftefører, kun 14 år gammel. Nicolai blir 15 i år, og det blir spennende å følge han gjennom sesongen 2021, både i drifting og go-kart.

Teamet rundt Nicolai er familien med foreldre og besteforeldre, samt lillesøster. Alle er der for alle, hele veien. Hele familien er også viktige personer for klubben og de treninger og arrangementer som avvikles på Eikås Motorsportsenter.

Eikås Motorsportsenter har siden oppstarten i 1999 sådd og høstet frem engasjerte foresatte, frivillige, utøvere og talenter i alle grener. Dette viser hvor viktig dette regionsanlegget er for alle motorsportutøvere i Bergen og omegn.

NMK Bergen jobber med, og håper på, at det kan ordne seg med treningsforhold for denne grenen etterhvert også, på hjemmebane. Det er for langt, og for dyrt, å reise til andre byer for å kunne trene.

NMK Bergen gratulerer med plass i NDC, og ønsker han og hele teamet lykke t
Dette innlegget ble publisert i Go-kart, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.