SOMMERLEIR FOR BC JUNIOR, GO-KART OG TRIAL

 

Invitasjon Sommerleir 2010

 

Det inviteres igjen i år til Sommerleir for juniorer i de forskjellige gruppene, Bilcross, Go- Kart og Trial. Det er åpent for NMK Medlemmer og andre Klubber dersom de vil være sammen med oss på denne leiren.

Vi starter Torsdag 1. juli med innsjekk og registrering kl 1700 i depothuset. Søndag 4. juli, etter frokost pakker vi sammen etter en forhåpentlig fin helg. Timeplan blir utlevert ved innsjekk.

Sommerleiren koster kr 100 for NMK Medlemmer, for andre klubber kr. 200 pr deltager. Send gjerne med noen lommepenger til bruk i kiosken, som vil være åpen til gitte tider.

OVERNATTING:

Det vil bli overnatting i telt, campingvogn etc. Alle må ha med telt eller annet utstyr til å overnatte i. Gruppene må prøve å samarbeide innbyrdes slik at flere kan slå seg sammen om felles overnatting. Dette er viktig grunnet begrenset teltplass på området. De som ikke skal overnatte på området må melde fra om dette ved innsjekk/registrering første dagen for at vi skal få en oversikt.

MAT:

Alle tar med seg: 1 brød, 2 sorter pålegg, og en liter melk eller juice, og grillmat for 3 dager. Foreldre / Foresatte må huske å ta med egen grillmat når de kommer. All maten vil bli samlet sammen ved innsjekk og satt ut på bordene til felles måltider. På denne måten får vi et assortert utvalg til måltidene til alles beste. Varme måltider med drikke til resten av helgen sørger NMK Bergen for. Maten som er foreslått er pr deltager, dersom dere er fler i følge må dette ganges opp deretter.

KLÆR:

Ta med klær etter værforhold og beregn skotøy og lignende etter aktivitetene. Utenom kjøring vil det bli allsidig program. Husk klesbytte.

Kjøreutstyr:

Alle må ta ansvar for eget utstyr og merk dette gjerne på forhånd så blir det lettere å holde orden. Kjøretøyene vil bli holdt samlet etter endt dag og parkert på sikkert sted.

SIKKERHET:

Det vil bli holdt vaktordning om natten og bommen låses kl 2400.

FORELDRE/FORESATTE:

Kjøring vil bli lagt opp på ettermiddagen slik at foreldre/foresatte rekker ut fra jobb. Foreldre/foresatte må regne med å hjelpe til under hele helgen både til trening, matlaging, vakthold og tilfeldige oppgaver. Det er ikke nødvendig at alle foreldre/foresatte overnatter eller følger hele programmet, men det er ønskelig at flest mulig overnatter på området. Dette må avtales innen din gruppe. Når det gjelder kjøring/trening, følger vi regelverket.

Kiosk:

En av kioskene vil være åpen noen timer pr dag.

ALLE SOM HAR MULIGHET: TA MED TRØSYKKEL, DER BLIR DET KONKURRANSE

Kontaktpersoner:

BC :Bjørn Arve Hjelmås, mob 95783407, E post: bjorn-arve@lina.no

Trial : Erik Pedersen, E post: ebpeder@gmail.com

Go-kart : Bjørn Kvamme, mob 93618636. E post: bjkv@cmk-racing.com

PÅMELDING SENDES TIL DIN KONTAKTPERSON I GRUPPEN: DET VIL OGSÅ BLI LAGT UT LISTER I TRIAL OG GO-KART

VELKOMMEN SKAL DU/DERE VÆRE

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Go-kart, Nyheter, Trial. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.