Sesongen 2020 hadde 2 løp i Vestlandsmesterskapet med gode resultater for NMK Bergen førerne

Til tross for et korona år med lite kjøring, ble det likevel gjennomført 2 løp i Vestlandsmesterskapet for BC og RC.

NMK Bergen og NMK Vikedal arrangerte 1 løp hver med Vestlandsmesterskap status. Det var mange som var lettet over å endelig få kjøre løp etter «kjøretørke» hele første halvdel av sesongen.

Hilsen til NMK Bergen og NMK Vikedal fra Vestlandsmesterskapet:

«Tusen hjertelig takk for innsatsen

Uten arrangører med vilje til å finne løsninger hadde det ikke blitt skikkelige billøp på Vestlandet i år. Mye måtte også avlyses men NMK Bergen og NMK Vikedal satset på sine høstløp, jobbet med tiltak for å sikre smittevern og ga deltakerne så mye kjøring som praktisk mulig.

Tusen hjertelig takk også til alle som ofret kjøring for å stille som funksjonærer og spesielt til de som var funksjonærer både i Bergen og Vikedal.

Kjersti Kleppe (venstre) fra NMK Bergen og Katrine Tveit fra NMK Vikedal, begge er leder av bilgruppene i sine klubber.»

 

NMK Bergen fører Emilie Haukeland har hatt en fantastisk utvikling som junior. Hun ble tildelt prisen årets målpassering etter å ha passert mållinjen med en rundvelt.

«Emilie Haukeland med årets målplassering

Underholdene målplasseringer skulle det bli flere av i år, tydeligvis ingen grunn til å ta det med ro over målstreken. Flere klarte også å tulle det til helt alene. Men for Emilie sin del var det steinhard kamp til målstreken og vel så det, med en tur på taket som resultat. Etter å ha kjørt lite i fjor var det en helt annen innsats og fart i år, tipper du har satt deg i respekt hos mange.

Vi gratulerer og gleder oss til ytterligere fremganger!»

 

NMK Bergen fører Joakim Gjerdrum ble av Vestlandsmesterskapet utropt til årets nykommer.

«Joakim Gjerdrum årets nykommer

GSG Team fra Hylkje er tilbake, nå som TEAM GSG, og i litt andre farger enn i gamle dager. Tre kamerater som også er fettere i hver sin BMW. For Joakim som måtte stå over omganger ble det MYE skruing i Vikedal. Men hva gjør det når man allerde var kvalifisert til B finalen, med mer rutine på banen kunne det fort blitt A. Frisk og tøff satsing, årets nykommer!

Vi gratulerer og gleder oss til mer underholdning!»

Flere bilder og resultater under her:

www.vestlandsmesterskapet.no

 

NMK Bergen gratulerer alle som en 🙂

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bil. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.