NMK Bergen og Bergen Gokartsenter innleder samarbeid for våre lisensierte gokartførere

God stemning da gode rundetider satt en god fart i kickoff for samarbeidet mellom NMK Beren og Bergen Gokartsenter på Sartor.

NMK Bergen har siden sist vinter hatt samtaler med Gokartsenteret om et samarbeid begge veier. Intensjonen er at NMK Bergen sine lisensierte førere  nå kan få egne treningskvelder hvor de kan kjøre sine egne karter på Sartor.

Samtidig ønsker Bergen Gokartsenter å kunne henvise de førerne som viser gode ferdigheter på elkartene videre ut på Eikås for å evt teste bensinkarter.

Dette er et tilbud som har vært etterspurt en tid, men som ikke har vært mulig før nå.

Like før korona tiltakene kom, bestilte vi NBF sin baneseksjon på befaring og godkjenning på Gokartsenteret.

Banen er nå godkjent for NMK Bergen førerne, og kjøres på NBF lisens.

Vi kan ikke si idag når første mulige trening kan gjennomføres, men så snart NBF har fått sett gjennom video dokumentasjon fra testen, så skal helårslisens for banen være på plass.

Tider for denne typen trening avtales mellom NMK Bergen sin gokartgruppe og Bergen Gokartsenter. Man kan ikke trene med egne karter på drop in.

For å teste banen med egen bensinkart, tok vi med oss Tobias Verlo. Han satte standarden etter bare 2 runder, da han senket tidene med kjappe 4-5 sekunder i forhold til elkartene. Han pushet for å komme under 30 sekunder, og det klarte han til slutt på 7-8 av rundene.

Det som var trist med tidene var at systemet ikke taklet tider under 30 sekunder.  Transponderen talte da 2 runder istedenfor 1, men med tider på 59.767 på 2 runder sier det seg selv at tidene var under den magiske 30 sekunders runden.

Så systemansvarlig måtte ringe til Bulgaria for å få justert programmet. Dette er nå gjort, og fungerer for ettertiden.

 

Tusen takk til Tobias Verlo 🙂

 

Tusen takk for en fin kveld hos Bergen Gokartsenter 🙂

 

Vi gratulerer både Bergen Gokartsenter, og vår egen klubb, med samarbeidet vi nå har inngått. Dette vil gagne førere både på aktiv og passiv side av sporten.

https://bergengokart.no/

Lykke til alle sammen 🙂

Noen flere bilder under her :

 

 

Dette innlegget ble publisert i Go-kart, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.