NMK Bergen godt representert i 3. NM runde i Rallycross i Vikedal 19. juni

Rudi A Rossland

 

Steinar Stokke

 

Michael "Micken" Seilen

 

Pål Marius Olsen

 

Andreas Bakkerud

 

NMK Vikedal avvikler 19. juni 3. runde i NM Rallycross. Det er 5 NMK Bergen førere på startlisten som skal kjempe om de beste plasseringene i sine klasser. Andreas Bakkerud og Pål Marius Olsen starter i RC kl 1, mens Steinar Stokke, Rude A Rossland og Michael Seilen starter i RC kl 2.     

Steinar Stokke er nr 2 sin klasse og har her muligheten til å gå helt til topps i sin klasse.     

Andreas Bakkerud kjører sin første, og muligens sin eneste, NM runde denne sesongen, da han har fullt opp med EM runden rundt i Europa.     

Pål Marius Olsen har kjørt sine 2 runder allerede, men har ikke hatt marginene på sin side, fikk blant annet en stygg krasj på Lyngås, men vi håper han kommer tilbake i NM sirkuset i denne runden.    

Michael Seilen starter, på linje med Rudi Rossland, på sin første runde denne gangen, da de har hatt litt startproblemer i sesonstarten med biler som ikke har vært klar.    

NMK Bergen sine medlemmer og andre tilhengere av disse førerne kommer nok til å ta turen til Vikedal for å støtte sine førere på lørdag.     

Vikedal er det nærmeste hjemmebane å kjøre NM runde på for våre førere denne sesongen, og NMK Bergen ønsker derfor NMK Vikedal lykke til med arrangementet. De har jobbet hardt og lenge for å få bane og andre fasiliteter oppdatert til dette arrangementet, og vi gratulerer med et godt gjennomført forarbeid i så måte.    

NMK Bergen ønsker alle 5 førerne sine lykke til lørdag 19. juni.    

Link til NMK Vikedal    

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.