2 flotte dager på Eikås vel overstått

 

      

Michael " Micken" Seilen

 

 2 dagersløpet av året ble gjennomført på Eikås Motorsenter i helgen, og det var i forkant spenning om været skulle bli bra, og om biler/førere ville oppnå resultater som ønsket. Lørdagen var litt grå værmessig med noe lett duskregn, men det ble heldigvis opplett utover formiddagen.     

Bakkeløpet ble avviklet på vått føre, så det var en sleip bane og utfordringer deretter. Det var ikke det store antallet førere i denne grenen,men de ga oss en god opplevelse og underholdning.     

Michael Seilen, som hadde fødselsdag i helgen, fikk en flott bursdagsgave lørdag, da han gikk hen og vant sin klasse i Bakkeløpet med sin nybygde Opel Tigra. Endelig kan sesongen starte for han etter lang venting på å få bilen klar. Det var nok verdt ventingen når det ble resultater av det.     

Lørdagen fortsatte med 3 innledende runder for Bilcross, så ble det pause til søndag. Søndag morgen var alle som bodde i depot og funksjonærer invitert til frokost i Klubbhuset. Det var en god start på dagen for både lokale og tilreisende.     

Defilering med presentasjon av alle førere først, deretter startet dagen med Rallycross. Solen var på vei frem over Eikås og dagen skulle bli helt perfekt. Det var masse gode prestasjoner og underholdning. Sett fra publikum sin side, litt for lite krasjer, men det kan vi ikke spå på forhånd.    

Underholdning var det likevel. Det ble en perfekt avslutning også på dag 2, ihvertfall for «Micken». Han gikk likegodt hen og vant Rallycross klassen også, det ble 2 seire på 2 dager for hans vedkommende.Ellers utmerket Johnny Brådli seg også begge dager, også med 2 seire på 2 dager i sin klasse i Bakkeløp og Rallycross.     

I Bilcross Junior ble det hjemmeseier til Torbjørn Ø Veland etter 4 strake heatseire i sine innledende runder, og seier i finalen. På 2. plass Frank Fonnes, og på 3. plass Anders Hjelmås.     

I Seniorklassen klarte Jørn Ahmer å kapre 3. plassen etter 2 utenbysførere. Han og «Kari» boblen hadde en hard finalerunde som ikke gikk deres vei.     

Resultatlisten lenger nede på siden.     

      

Løpsleder takker alle de dyktige folkene som var med og jobbe i helgen. Det var en helg med full klaff i avviklingen.     

Tusen takk, alle sammen.     

      

Jury under løpet.
Fra venstre: Hans Chr. Pedersen, Knut W. Olsen, Ragnhild E. Lode, og Teknisk Arne Myking

Våre effektive, trofaste slepebiler: Off Road gutta     

    Våre trofaste Off Road gutter stod atter en gang for  

effektiv rydding av biler på banen  

     

      

      

      

     

      

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.