NMK Bergen sin fører, Andreas Bakkerud, øverst på pallen i WRX iCanada

Andreas Bakkerud klatret til 2.plass i sammendraget etter en runde med mye action i heatene.

 

Foto: Gunnar Boge

Andreas Bakkerud har vært på pallen tidligere i sesongen, men har ikke nådd helt opp til toppen, før nå i Canada.

Dette var en velfortjent seier etter mange måneder med hardt arbeid. Canada runden var den runden han ikke hadde den store troen på at han skulle vinne, da det ikke har vært hans favorittbane tidligere.

Desto bedre smaker det da å få seieren, samt å ta 29 poeng av 30 mulige på en runde. Poengscoren til Andreas har nå satt han på 2.plass i WRX sammendraget, kun 5 poeng bak lederen. Så det er nå fullt mulig å kjempe om gullet gjennom de 3 siste rundene. Andreas har nok fått påfyll av ny energi og selvtillit til å «stå i rammen» etter denne helgen.

Nå er det også ny spenning i WRX, og det blir 3 spennende runder før vi ser resultatet i Cape Town, som er siste og avsluttende runde hvor Verdensmesteren 2019 skal kåres.

 

Poengstilling etter Canada:

 

 

Det er en litt annen hverdag for Andreas nå som han også er Teamsjef for nystartede RXCartel fra sesongen 2019. Der har han med seg Liam Doran som den andre føreren. En del mer ansvar og ekstra jobb følger nok med her.

Det er imponerende å se hvordan han multitasker mellom kjøring, presse, sponsorer og fansen. Selvfølgelig blir han også tappet for energi i dette tempoet, men da får «vi» la han få puste når han har muligheten til å resette seg mellom rundene. Det trenger han for å finne energi og styrke til å kjempe videre med det han er best på, og det vi er så imponert over:

Å kjøre Rallycross !!

 

NMK Bergen gratulerer på det varmeste med seieren i Canada 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.