Born2Drive på Bergen Kino festpremiere på lørdag 9/2

 

NMK Bergen og Bergen Kino skal samarbeide om gjennomføringen av festpremiere for filmen BORN 2 DRIVE lørdag 9. februar mellom kl. 1200-1600 i Konsertpaleet .

NMK vil ha en stand utenfor med biler og kjørere i kjøredress. Cristian Bakkerud og Halvard Sandtorv har med seg løpsbilene sine. Vi skal også ha en liten og kort introduksjon inne i salen før filmen og fortelle litt om NMK Bergen, og litt om hva som må til for å drive med motorsport.

Gratis inngang til filmen for alle førere i kjøredress på vår stand. Ta kontakt på post@nmkbergen.no eller sms 95 23 95 96 om du vil være med.

Håper flest mulig vil være med på festpremieren!

I Born2Drive følger vi verdens yngste rallycrossjåfør, 15 år gamle Oliver Solberg og hans reise mot å bli Nordisk mester i rallycross. 

Olivers store drøm er å kjøre mot sin far, verdensmester Petter Solberg, men pappa nekter dette før Oliver har blitt en tilstrekkelig god sjåfør. Denne utfordringen tar Oliver på strak arm, og 15 år gammel flytter han helt alene til Frankrike for å gå på motorsportskole. Han blir stadig en bedre sjåfør, men ikke alt går som forventet da pappa Petter plutselig blir alvorlig syk. 

Born2Drive er ekte biler, stor lidenskap og 600 illsinte hestekrefter under panseret. En film med raske biler, fartsfylte actionscener og stor spenning. Rett og slett dokumentarens Fast and the Furious.

 

Dette innlegget ble publisert i Bil, Go-kart, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.