Førerlisenskurs Hastighet fredag 2. og lørdag 3.mars 2018

BILCROSS, RALLYCROSS, FØRERLISENSKURS

NMK Bergen avholder junior H-lisens kurs på Eikås Motorsenter 2. og 3. mars.
Det er også mulighet for seniorer å ta H-lisens på dette kurset
Teori : Fredag 2. mars kl 18:00-22:00 i klubbhuset på Eikås Motorsportsenter
Praksis: Lørdag 3. mars kl 12:00-16:30 på banen på Eikås Motorsportsenter. 

På praksis delen må deltagerne ha med egen bil og kjøreutstyr. NMK Bergen har ikke dette til utleie.
Trening bilcross for ungdom som fyller 14 i kalenderåret Det er fra 2018 åpnet for at ungdom som fyller 14 år i løpet av kalenderåret kan prøve bilcross trening etter egne regler. NMK Bergen ønsker primært at disse skal ta ordinært lisenskurs sammen med 15 åringer. Dersom dette gjennomføres sammen med et angitt antall timer/trening i løpet av året vil det kunne danne grunnlag for lisens det året en fyller 15, og en slipper dermed kurs om en søker treningslisens da.
Selv om det i NBF sine redegjørelser for dette legges opp til en gjennomgang av flagg/regler/gjennomføring rett før trening, kan dette være utfordrende å få til i praksis. Et gjennomført kurs vil dermed være med å prekvalifisere for «14 års trening» og gjøre det lettere for klubben å gjennomføre i praksis. Vi oppfordrer foresatte/foreldre på delta på kurs da NMK Bergen tilbyr dette gratis for foresatte/foreldre.
Pris:
Juniorer kr 500,-
Seniorer kr 1000,-
Påmelding til instruktør: Sissel Olsen,
Mail: sisselo36@gmail.com evt post@nmkbergen.no 
Påmeldingsfrist 26. febr 2018
Velkommen til kurs på Eikås Motorsenter 🙂
Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.