28
2012
--

Håkon i Australia

Håkon har kjørt VM runde 3 og 4 i helgen. Håkon kjører klasse junior (U23 år) og kjørte lørdag inn til en flott 6 plass. Dette er den beste Norske plassering noengang i Junior VM så det er bra. Han mente imidlertid at det var muligheter for enda bedre plassering en dette siden han lå på 5 plass etter første runde. Det var en Franskmann som tilslutt snek seg forbi Håkon. Han var på pallen i sist VM runde så det tyder bra for Håkon at han kan kjempe med han.

Søndag lå Håkon på 7 plass etter første runde og med kun 7-8 prikker opp til flere kjørere var det gode muligheter for avansement. Det begynte veldig bra og han kjørte de første 11 (av 15) seksjonene på kun 7 prikker, helt rått og noe av det bedre han har gjort. Men i seksjon 12-13 og 14 gikk det ikke så bra. To av disse seksjonene kjørte han feilfritt i første runde, men det ville seg ikke slik denne gangen. Det ble tilslutt en 7 plass og med tildels veldig bra kjøring, så det tar han med seg videre.

Håkon og minderen blir nå i Melbourne til tirsdag. Da går turen videre til Tokyo der det blir en ny dobbel VM runde neste helg på motorsport arenaen Twin ring Motegi.

Han ligger nå på en fin fin 7 plass sammenlagt i VM.

17. mai

Hovedsiden har en artikkel med bilder fra 17. mai-prosesjonen i sentrum. Du kan se den her.

Written by Arve Asheim in: Klubben |
mai
14
2012
--

Første Norges cup runder

I helgen ble de 2 første rundene i NC kjørt på Riska i Rogaland og 3 kjørere fra NMK Bergen hadde tatt turen nedover. Det var Ole Tuft, Tomas Nilsen og Håkon Pedersen som var på plass.

Det ble en flott helg for guttene, Tomas kjørte lørdag inn til en kjempefin 3 plass i B klassen på lørdag, mens Håkon var 2 prikker fra førsteplassen i Elite klassen. Ole hadde også mye god kjøring og men nådde ikke helt opp.

Søndag kjørte guttene enda bedre og Tomas og en annen kjører var helt like når de kom i mål, det var den som hadde kjørt flest feilfri seksjoner som vant og dermed ble Tomas nr 2.
Det er det vi kaller hårfint. Ole kjørte også bedre en dagen før og spesielt på slutten gikk det veldig bra.

I Elite klassen ble det seier til Håkon!