Written by Arve Asheim in: Løp,Resultater |
24
2013
--

Sesongåpning på Eikås

Lørdag 23.3 kom det nærmere 25 kjørere på Eikås i et nydelig vår vær, dette var kjekt for den harde kjerne som har trent gjennom vinteren, med kun 2-4 kjørere på trening. Team vest var på plass (hele helgen) og det kom 6 kjørere fra Voss og neste like mange fra Osterøy. Alle synes at det er veldig kjekt å samles slik.

Ossa Norge var også på besøk og hadde demo dag og de to syklene på 125cc og 280cc ble ikke kalde denne dagen. Det var flere som smilte mye under prøvekjøringen. Trolig ble det flere som handlet nytt utstyr etter denne dagen.

Vi håper at kjørerne fra Voss og Osterøy (og selvfølgelig andre) kommer tilbake en annen lørdag, for felles trening.

Prøvekjøring av OSSA

Lørdag 23. mars kl 11-15 kommer Thomas Tandberg, Daglig leder i Tandberg MC AS og viser Ossa motorsykler.

Han skriver:

Hei alle trialentusiaster!
Som ny importør av OSSA ønsker vi i Tandberg MC å invitere til prøvekjøring av de nye syklene i Bergen. Vi
kommer til å ha med både 125cc og 280cc, så alle har mulighet til å prøve den sykkelen som passer til deres
behov.Om ikke annet, ta med egne sykler og ta en treningsøkt på Eikås Motorsenter hvor det vil være
aktivitetsleder tilstede.

Håper så mange som mulig tar turen innom!

Det skal være bilcrosstrening samme dagen, men det er bare å bruke publikumsstien på oppsiden.

mar
08
2013
--

Tomas Nilsen årets trialutøver

NMK Bergen trial gratulerer TOMAS NILSEN med prisen Årets trialutøver 2012.

Noen av resultatene til Tomas 2012:

Nr 3 sammenlagt i B klassen i Norgescupen i 2012.

Team Norway Trial samling

Team Norway Trial hadde valgt Eikås til plassen for å ha årets siste samling. Etter en måned med regn og 10 pluss grader snudde været like før samlingen, det kom snø og når samlingen begynte var det ca 10 blå på termometeret, da var hallen grei å ha selv om det var kaldt der også.

Det var opptaks helg for nye aspiranter til TNT og Tomas Nilsen (som er med i region vest sammen med Ole Tuft) var med på samlingen. Han måtte gjennom omfattende fysiske tester med bla 3000 m løping i snøen på Leikvang.

Lørdag ble det tid til Hjellestad der en fikk teste vannjet i minus 2 grader, gøy men kaldt….Ellers ble det mye bra trening i hallen der alle hadde litt å bryne seg på.

Mvh Erik

nov
20
2012
--

Fullt hus på Junioravslutningen 2012

Det var en kjekk stund på Eikås Motorsenter da NMK Bergen inviterte til  avslutning av 2012 sesongen for Juniorene i Trial, Gokart og Bilcross.

Over 100 personer fant veien til Klubbhuset. Det var fyllt til randen med barn, ungdom og foresatte.

For dem som jobber med de forskjellige grenene hele året varmer det godt å se at vi har en levende klubb med engasjerte utøvere.

Samtidig er det så kjekt å se gruppene samlet og kan få litt innblikk i de andre grenene, de ser ikke så mye til hverandre gjennom sesongen. Her får de høre hva de har gjort på, og samtidig møte enkeltutøverne i en samlet tilstelning.

(more…)

sep
18
2012
--

Norgescup avslutning

Sender noen ord fra helgens Norgescup avslutning i Oslo. Løpet ble kjørt på det flotte motorsports senteret på OMS (osloungdommens motorsenter). De arrangerte et veldig fint arrangement, til og med værgudene var med arrangøren denne helgen.

Det var 2 kjørere fra NMK Bergen på plass.

Tomas Nilsen (14) som kjører i C klassen (som er klassen inntil 16 år) kjørte på nytt et veldig bra løp og han ble nr 3 til slutt. Dermed klarte han også 3 plassen sammenlagt i Norgescupen. Veldig bra av Tomas i sin første hele sesong!
Tomas har hatt en flott utvikling og det skal bli spennende å følge han videre.

Ole Tuft var også med til Oslo, men han fikk dessverre ikke kjøre grunnet et brudd i hånden.

Den andre kjøreren fra NMK var Håkon Pedersen i elite klassen. Håkon klinte til og vant også siste Norge cup runde og Norgescupen sammenlagt.

Det gav mersmak for Håkon som kom på andre plass i NM dagen før. NM er et en dags løp og det begynte bra for Håkon som ledet etter første runde. Det ble imidlertid noen feil i andre runde som kostet for mye i de relativt lette seksjonene i forhold til det som Håkon kjører til vanlig og dermed ble det en andre plass til slutt.

Håkon i Australia

Håkon har kjørt VM runde 3 og 4 i helgen. Håkon kjører klasse junior (U23 år) og kjørte lørdag inn til en flott 6 plass. Dette er den beste Norske plassering noengang i Junior VM så det er bra. Han mente imidlertid at det var muligheter for enda bedre plassering en dette siden han lå på 5 plass etter første runde. Det var en Franskmann som tilslutt snek seg forbi Håkon. Han var på pallen i sist VM runde så det tyder bra for Håkon at han kan kjempe med han.

Søndag lå Håkon på 7 plass etter første runde og med kun 7-8 prikker opp til flere kjørere var det gode muligheter for avansement. Det begynte veldig bra og han kjørte de første 11 (av 15) seksjonene på kun 7 prikker, helt rått og noe av det bedre han har gjort. Men i seksjon 12-13 og 14 gikk det ikke så bra. To av disse seksjonene kjørte han feilfritt i første runde, men det ville seg ikke slik denne gangen. Det ble tilslutt en 7 plass og med tildels veldig bra kjøring, så det tar han med seg videre.

Håkon og minderen blir nå i Melbourne til tirsdag. Da går turen videre til Tokyo der det blir en ny dobbel VM runde neste helg på motorsport arenaen Twin ring Motegi.

Han ligger nå på en fin fin 7 plass sammenlagt i VM.