Sesongstart for Drifting NM med 2 NMK Bergen førere på toppen av pallen

Drifting NM er igang, og NMK Bergen førere fra BDT teamet gjorde en kanonstart på sesongen på Vålerbanen.

På bildet: Kim Sønderdaard til venstre, Christian Bakkerud til høyre

Det var mange bergensere på Vålerbanen denne helgen. Førerne fra NMK Bergen hadde en stor tilhengerskare med mekanikere og publikum på plass.

Ørjan Nilsen, Ole Morten Davanger, Kim Søndergaard og Christian Bakkerud var skjerpet for sesongen.

Christian Bakkerud er fjorårets NM vinner i Prodrift, og satser hardt i 2017 for å gjenta dette, samt noen løp i Sverige og Europa forøvrig.

Ole Morten Davanger var fjorårets 2.plass. Han også satser hardere i 2017, også han skal utenfor Norges grenser å konkurrere.

Etter harde, tøffe battles endte det opp med at Kim Søndergaard vant runden på Vålerbanen, med Christian Bakkerud på 2. plass. Begge var veldig fornøyd etter løpet.

2 førere fra NMK Bergen og BDT teamet på de øverste 2 plassene er ikke mindre enn rått.

NMK Bergen gratulerer !

Pressemelding fra Christian Bakkerud under her:

Røykfull sesong start for Christian Bakkerud

Lykke til videre med sesongen !!

Dette innlegget ble publisert i Bil, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.