Fullt hus på Juleavslutning for Juniorene

 
 
En fin avslutning for våre unge motorsportutøvere.
 

Over 50 Juniorer stilte til avslutningsfest

 

Over 50 Juniorer stilte til avslutningsfest

Det ble en flott samling av Juniorene i NMK Bergen da det ble avholdt juleavslutning med premieutdeling og filmvisning fra alle grenene. Trial, Go-kart og Bilcross juniorer hadde en fin kveld sammen, og presenterte filmsnutter fra sine enkelte grener til et fullsatt Klubbhus.  

Leder av NMK Bergen var storfornøyd da hun ønsket alle velkommen, det var kjekt med det store fremmøte av flotte motorsportungdom.  

Det er første gang det ble samlet sammen til et slikt felles arrangement for alle 3 grenene, og det ble en suksess. Juniorene satte stor pris på å få ha en kveld som bare var deres med premieutdeling og fellesskap.  

Fullt hus

 

For 2011 sesongen er det opprettet egen Juniorkontakt for Bilcross. Han ga de fremmøtte en god presentasjon om tanker og planer for neste sesong: om egne treninger, kun for juniorene, oppretting av eget Junior Team etc.  

Førerkontakten er Petter Sæbø. Han har kjørt de siste 6 sesongene, og har gjort seg opp en del tanker og ideer om å skape en god sammensveist gruppe som kan få til en del ting med den rette oppfølgingen, og mer kjøretrening.  

Han ba om tilbakemeldinger fra førerne om hva de kunne tenke seg å satse på, og hva de mener kan forbedres for deres gruppe.  

Petter Sæbø

 

I Go-kart ble det utdelt premier etter sesongens totale plasseringer for NMK Bergen førerne. De har kjørt mange løp i sesongen som gikk, så dette begynner å bli en erfaren klype med førere, som vi sikkert kommer til å få høre mer til i årene fremover.  

Øystein Verlo stod for utdelingen av premiene for disse unge førerne.  

Øystein Verlo

 

Cadetti klassen:  

1. plass Carl Michael Kvamme  

2.plass Mathias Kjøbstad  

3. plass Markus Johnsen  

3. plass Nicolai Gunnarson ( ikke tilstede)  

Carl Michael Kvamme, Mathias Kjøbstad, Markus Johnsen

 

   

Mini klassen:  

1. plass Martin Blindheim  

2. plass Preben Slettvik  

3. plass Tobias S Verlo  

Roy Slettvik, (for Preben), Martin Blindheim, Tobias S Verlo

 

Yamaha klassen:  

1. plass Robin Boge  

1. plass Petter Rongved  

3. plass Steffen Lundanes  

Steffen Lundanes, Petter Rongved, Robin Boge

 

I Bilcross ble det utdelt premier til de 3 beste i NMK Bergen Mesterskapet.  

Dette er NMK Bergen sin egen cup som går gjennom hele sesongen, der alle løp på hjemmebane er tellende. Tidligere år er det bare 1. plassen som er blitt premiert, men i år er det de 3 beste. Dette for å spisse konkurransen for de som prøver å plukke poeng på hvert løp, og som dermed kan kjempe om en av de 3 øverste plasseringene istedet for kun den øverste.  

Bjørn Arve Hjelmås stod for premieutdelingen i klassen BC junior.  

I BCJ klassen:  

1.plass Torbjørn Veland  

2. plass Anders Hjelmås  

3. plass Frank Fonnes  

Frank Fonnes, Torbjørn Veland, Anders Hjelmås

 

I Trial gruppen ble det utdelt capser til alle guttene. Som de selv sa, de guttene har vunnet det meste gjennom sesongen, og dra frem en eller 2 utøvere var ikke mulig å gjøre, da de var like ivrig og dyktig alle sammen.
Trial gruppen har ikke noen egen cup slik som de andre grenene. Kanskje de skulle vurdert å ta opp NMK Bergen Mester cupen i de forskjellige klassene på sikt. Dette får de avgjøre selv dersom det skulle være stemning for det. En flott gjeng med gode Trial gutter

En flott gjeng med gode Trial gutter

 

Selv om dette var Juniorenes kveld, stilte det ganske så mange «oldboys» juniorer opp sammen med dem. Det var koselig at så mange ville følge oss denne kvelden, som ble en flott avslutning for en kjempebra sesong.  

Det har vært mange flotte opplevelser for NMK Bergen med disse unge lovende førerne i 2010, og vi ønsker alle lykke til i sesongen som står foran dem i 2011.  

Mange foresatte tok seg tid å være med denne kvelden

 

   

Dette innlegget ble publisert i Bil, Go-kart, Nyheter, Trial. Bokmerk permalenken.