Månedlig arkiv: november 2016

NMK Bergen føreren Andreas Bakkerud sikret seg 3. pl i Rallycross VM

Andreas Bakkerud vant siste VM runden i Argentina. Dermed tok han 3. plassen i sammendraget.   Andreas vant VM runden, han vant også SuperCharge trofeet for starten i finalen. NMK Bergen må vel regnes pr definisjon å være den … Les videre

Skrevet i Bil, Nyheter | Legg igjen en kommentar

Junioravslutning i NMK Bergen

Fullt hus på Junioravslutning på Eikås. Gokart, Trial, Bilcross og Drifting var representert med juniorer i klubbhuset på Eikås. Dette er en fin kveld hvert år, hvor grenene samles og får et lite innblikk i hverandres grener og aktiviteter. … Les videre

Skrevet i Bil, Go-kart, Nyheter, Trial | Legg igjen en kommentar

Sykkelkross på Eikås Motorsportsenter søndag 20.november

Da var første sykkelkross i Bergensområdet på mange år vel gjennomført. Det var totalt ca 80 deltakere fordelt på ulike klasser og nivåer. Her var det rom for både elite, mosjonister og barn. I den heftigste klassen, Rød, gikk Sindre … Les videre