Månedlig arkiv: september 2016

Flott gjennomført Trial NM i samarbeid mellom Trial klubbene i Bergen og omegn

Håkon Pedersen, NMK Bergen, Norgesmester for 3.året på rad. Han gjennomførte i kjent stil. Håkon Pedersen på topp av pallen. Det var også et stort antall mini førere på stevnet denne helgen. Kjekt å se at det gror også … Les videre

Skrevet i Nyheter, Stevner, Trial | Legg igjen en kommentar

Street Legal på Eikås 1.og 2. oktber

Velkommen til Street Legal 1. og 2. oktober. På filmen Børning som gikk på NRK i går, så føk Otto Jespersen og bilen utfor stupet. Heldigvis overlevde de begge 🙂 Og den bilen, Trans Am, skal være med å kjøre … Les videre

Skrevet i Nyheter, Stevner | Kommentarer er skrudd av for Street Legal på Eikås 1.og 2. oktber

NMK Bergen førerne i BCJ og BC gjorde ganske så rent bord i Vikedal

Det var parallell løp for BC/RC lørdag, og ordinært BC/RC løp søndag. For BC var det også siste runden i Vestlandsmesterskapet.   Både lørdag og søndag markerte Bergenserne seg på pallen i BC klassene. I sammendraget var det også … Les videre

Skrevet i Bil, Nyheter | Legg igjen en kommentar

NMK Bergen inviterer til Klubbløp i BC og RC

Det er tid for sesongavslutning for BC/RC. NMK Bergen inviterer til Klubbløp på Eikås Motorsenter lørdag 8. oktober.   Løpet er åpent for alle førere i NMK Bergen,samt gjesteførere med medlemsskap i NMK Bergen. Påmelding: http://app.aagedahl.no/wrm/ext/paamelding/?ID=657 Deltagerliste: http://app.aagedahl.no/wrm/ext/deltakere/?ID=657 Tilleggsregler: … Les videre

Skrevet i Bil, Nyheter, Stevner | Legg igjen en kommentar

NMK Bergen hadde en flott dag med mye action 9 september

Det ble en actionfylt dag, uten regn, til tross for dårlige værprognoser.   Med knappe 40 til start ble det til gangs action og underholdning på Eikås denne lørdagen. En del god bilcrosskjøring, iblandet krasj og rullinger, ga spenning gjennom … Les videre

NMK Bergen inviterer til høstens Vestlandsmesterskap i BC/RC

10. september er det klart for høstløp i BC/RC på Eikås Motorsenter.   Starten går kl 1000 lørdag 10. september. Løpet er tellende i Vestlandsmesterskapet, og i NMK Bergen Mesterskapet. Hjemmeførerne må melde inn funksjonærer samtidig som påmeldingen. Inngang kr … Les videre

Andreas Bakkerud på 2.plass i Frankrike i 8. VM runden

Andreas fortsetter sin fantastiske kjøring runde for runde. Denne gangen hadde han også sin Teamsjef Ken Block med seg inn i A-finalen. Det er første gang denne sesongen at de begge er der i samme løpet. Dette er godt for … Les videre