Andreas Bakkerud kjører X Games i Austin Texas

En av Andreas sine store drømmer blir oppfyllt 5. juni. Å kjøre Nelson Piquet sin bil under X Games i Texas er stort for Andreas å være med på. Det er stort for Vestlandet å ha en så flott … Les videre

Skrevet i Bil, Nyheter | Legg igjen en kommentar

NMK Bergen førerne med gode prestasjoner av NM/NC i Drifting

2. runde i Drifting NM/NC vel overstått Pro NM Einar Solberg I helgen var det duket for runde 2 i NM/NC drifting på Gatebil Vålerbanen. NMK Bergen stilte med 7 førere og beste plassering i pro ble Einar Solberg med … Les videre

NMK Bergen førere kjørte Pinseløp også i Førde

Nikolai Finsås vant også i Førde, med to gode klubbkamerater på de neste 2 plassene. Reisebrev fra Teamet: I helgen har vi kjørt løp på Eikås og Førde. Vi hadde to fine dager med masse kjøring.  Lørdag kjørte vi andre … Les videre

Skrevet i Go-kart, Nyheter | Legg igjen en kommentar

4. plass på Lydden Hill for Andreas Bakkerud

Ny A finale, og en god 4. plass til Andreas.   Det begynner å nærme seg pallen for Andreas. De har nå fått unna en del justeringer både på bil og fører. På Lydden Hill i dag endte det … Les videre

NMK Bergen avviklet 2.runde i VM for Gokart

Gokart hadde 2. runde i Vestlandsmesterskapet på Eikås Motorsenter med god deltagelse. 76 førere på start ga et godt utgangspunkt for helgen. Det var nyasfaltert på banen, og med litt regn gjennom dagen ble det sleipt føre selv når … Les videre

Banesjefen trenger fortsatt folk som vil og kan ta en dugnadsinnsats !!!

Banesjefen trenger noen hender hver dag også denne uken.   Taket på brakken på Solhaugen nærmer seg ferdig, en liten økt til der nå så kan det bli tett tak !! Matboden er tømt og flyttet. Den nye skal på plass … Les videre

Skrevet i Nyheter | Legg igjen en kommentar

Andreas Bakkerud i A finale for 3. gang på 3 runder

I Belgia gikk det veien til A finale enda en gang for Andreas. Det har ikke vært enkelt i de 3 første rundene. A finale er veldig bra, men så er det stang ut i selve finalen. Denne gangen … Les videre