Månedlig arkiv: april 2015

Andreas Bakkerud fornøyd etter første runde i VM

VM åpning med utfordringer både med vær og bil.         Bakkerud fornøyd med VM-åpningen. Andreas Bakkerud tok en femteplass i VM-åpningen i rallycross, og sikret 21 viktige mesterskapspoeng. – I fjor ble jeg nummer to her, … Les videre

Skrevet i Bil, Nyheter | Legg igjen en kommentar

Stor helg i Vikedal for NMK Bergen førerne

1. runde i VM for RC , BC løp lørdag, og paralellrace for BC og RC søndag. Det ble en flott helg for NMK Bergen førerne. Premiepallen fra BC lørdag På 2. plass Bjørn Tore Teigland, NMK Bergen, på … Les videre

Håkon Pedersen med flott resultat i første EM runde i Italia

Håkon Pedersen og hans Team har forberedt seg i flere måneder i Spania for sesongstart.   Nå er første EM runden ferdig og Håkon viser at han er i godt slag. Da er det kjekt å få melding om at … Les videre

Skrevet i Bil, Nyheter, Trial | Legg igjen en kommentar

Sesongåpning med Landsfinalebillett til 7 NMK Bergen førere

NMK Bergen startet sesongen i nydelig vårvær, og avsluttet med finaler i skikkelig Bergens regn. 2015 sesongen er igang for fullt når det nå var Vestlandsmesterskap og Landsfinale kvalifisering for Bilcross. De som stod på startstreken var mer enn klar … Les videre